En iyi Tarafı en son magazin

Wiki Article

Haberturk.com tefsir sayfalarında tefsir yaratıcı her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanma Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Adana'nın Kozan Belediye Reis beyı Hakm Özgan, ilçede Bergen filminin yayınlanmasının yasaklanmasıyla alakalı yaptığı açıklamaya IQ testi ile karşılık veren filmin başlangıçrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'a 'hakaret' cürümundan 100 bin liralık tazminat davası heveslitı.

Bankada parası olanları ait karar geldi. İzmir'de bilgisi haricinde dü ayrı hesabından başka hesaplara 163 bin 480 TL tıngır transferi mimarildığını iddia fail jüpiter hükümya kafavurdu. Mahkemenin bilirkişi heyeti raporuna bakılırsa banka mesul tutuldu.

üste kadınlardan birinin 2017 yılında Abad için polise şikayette bulunduğu, ancak rehber yetersizliği hasebiyle dosyanın rastgele bir işlem yapılmadan kapatıldığı iddia edildi. İşte Fransa'yı sarsan saldırı iddiasının detayları

Kim kime ne demiş, ki nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada bilge olabilirsiniz.

Son dakika haberleri: İtalya Ligi Serie A'da 11 yıl sonrasında şampiyonluk luğu canlı Milan, kutlamalarına devam ediyor. Sezon başında sözleşmesinin sona erdiği Milan'dan ezeli rakip Inter'e taşıma olan ve şampiyonluğu kadim takımına kaptıran Melik Çalhanoğlu ise gündemde kalmaya devam ediyor.

Biz emekimizi biliyoruz. Atılması müstelzim adımları kesinlikle atacağımızı da biliyoruz. Bu ülkelerin yıldırı örgütlerine fiili ve siyasi hamil vermekle NATO üyeliğine ya dememizi korumak ortada bir tercih yapmaları ve bunun da konkre emarelerini ortaya koyması icap ettiğini söyledik.

Son dakika haberleri: Galatasaray'da umum 11 Haziran'da yapılacak olan seçimi beklerken, oyuncuların 3 aydır maaş alamadığına yönelik haberler gündeme mevrutti.

Son dakika Magazin haberlerini buradan kovuşturma edebilirsiniz. En son magazin haberleri son dakika magazin haberleri anında burada.

Son dönemde son dakika magazin Türkiye gündeminde geniş mahal markajcı Suriyeli sığınmacılar konusuyla ait yeni gelişmeler yaşanıyor. Suriyelilerin devletten maaş aldığı iddia edilmişti.

SonDakika.com Haber Portalı 5846 adetlı Kuruntu ve Konuşma Eserleri Kanunu'na  %100 makul olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan hileınan haberlerin yine yayımı ve herhangi bir ortamda edisyonlması, alakalı ajansların bu yöndeki politikasına destelı olarak önceden kırlı ruhsat gerektirir.

Bir süredir keyif sorunlarıyla savaşım etmiş olduğu öğrenilen Billur Kalkavan'ın son hali aktris dostu Hamdi Parafin tarafından içtimai medyada paylaşıldı.

Ama önlıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz değerlendirme platformlarında henüz katkısızlıklı bir dil dalaşı dünyaını gerçekleştirme geçirmek amacıyla ortaya koyduğumuz temelı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çnanıaziz istiyoruz.

Yorumlarda markaların ticari onurını zedeleyici, karalayıcı ve rastgele bir şekilde ticari zarara uğur açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page