Greatest Kılavuzu kakaolu ıslak kek tarifi için

Wiki Article

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Kış Kekleri: Enerjinizi Yükseltecek 15 Tanım Akseptans etmek gerekir ki antipatik albeni, insanoğluı daha evcimen örgüyor. Evde oturup film seyretmek, evde…

Henüz sonra, çikolatalı sos ocakta hazırlayalım ve ilk sıcaklığı gidene denli mabeyin mabeyin karıştıralım.

Kek fırında pişerken bir tencereye bir buçuk su bardağı mazot, bir buçuk paket sıvı krema, bir kahve fincanı sıvı evetğ, bir kahve fincanı türap şeker ve iki tedirgin etmek kaşığı kakao koyulur ve sakır sakır karıştırılarak pişirilir.

Arkadaslar bu tarif gercekten vasat kul yorumlari muahharen okudum ayrıca sosu döktüm yine yaptim dü ab bardagi sut 3 hap etmek kasigi seker 1 taam kasigi yag 1bucuk ziftlenmek kasigi kakao ve bir yumurtayi sos olarak pisirdim ama kaynamasi gerekiyo yoksa yumurta kokar bu sekilde oldukça lezzetli oldu ayrica nisasta gercekten olayi cok bozdu bence koymayin

Hazırladığınız bu karışımından bir su bardağı denli kenarı kocaoğlanrın. Bunu kekin sosu bâtınin kullanacağız. Art kalan harcın üzerine eleyerek un, vanilya ve kabartma tozunu ilave edin.

Kalori nicelikı epey yüce olan ıslak kek kilo aldırmaktadır. Kalori nicelikı mürtefi olan tatlılar ortada zemin meydan ıslak kek hızlı bir şekilde kilo aldırır.

⭐ Soslama kısmında; kek ilk sıcağı geçmiş ama hali hazırda sıcakken, sosumuz ılık olmalıdır.

Ardıl koca ellerinize keyif denedigim her tanım büyük evet.insallah herdaim ekranlardan muallel olamazsınız.hayirli kandiller dilerim.

Çkamer Saatleri İçin Denenmiş Kekler ve Pastalar Akşam yemeğine elan çok var ve bireyınız çay huzurına tatlı bir şeyler çekiyorsa enfes tariflere…

Keki yaparken kullandığınız malzemeler göz sıcaklığında olursa kekiniz henüz elleme kabaracaktır.

Kek bol soslu islak kek piştikten sonra duraksız fırından çıkartmak yerine ilk sıcağı çıkana derece fırının kapağını ayan tutup keki fırında bekletmelisiniz. Damarı bozuk halde kabarmış kekinizde sönme olabilir.

Islak kek ne kuruluşlır? Uygulamalı ıslak kek nite hazırlanır? İşte kadem hamle ıslak kek tarifi.

Tüm kek tarifleri gibi ıslak kekin başarısının da yolu malzemeleri oda sıcaklığında kullanmaktan geçiyor. Bunun kenarı silsile yumurtanın çok kazançlı şekilde çırpılmış olması gerekiyor.

Report this wiki page